KŐSZEGI ZSUZSANNA

Stresszoldás, önismeret, kineziológia

Stresszoldás, önismeret, kineziológia

Álmodd meg - aztán tedd meg!

2015. március 18. - Kőszegi Zsuzsanna

“A képzelet az alkotás kezdete. Elképzeljük, amire vágyunk, azt akarjuk, amit elképzelünk, és végül megalkotjuk, amit akarunk.” George Bernard Shaw

Mindenkinek vannak álmai, vágyai. Egyesek „csak” azt kívánják, hogy boldog családjuk legyen, szeretteiknek pedig mindent meg tudjanak adni, míg mások olyan extrém vágyakkal bírnak, mint a világ bejárása és még sorolhatnánk.

Céljaid eléréséhez az alábbi lépéseket tedd meg:

  1. Koncentrálj a végcélra! Tudd mit akarsz! Fogalmazd meg magadban mit is szeretnél és ezt írd is le egy papírra. Minden nap nézd meg és így saját magadat is emlékeztesd a célodra. Fontos, hogy a célod jelen időben fogalmazd meg, mintha már elérted volna.
  2. Hidd el a vágyad és tegyél érte! Használd a szemed és a többi érzékszerveid (látás, hallás, szaglás, ízlelés, tapintás) a vágyaid átélésére. Érezd, hogy milyen amikor már a tiéd, amikor már elérted. Figyelj magadra és  a körülötted lévő változásokra. Ha elhiszed valamiről, hogy lehetséges, akkor máris beindítottad a motort, ami elkezdi keresni a megvalósítás módját!
  3. Vedd sorra milyen lépéseket kell tenned a céljaid elérésére! Erről készíts egy listát és tedd meg az első lépést. Menet közben módosíts rajta, ha kell. Amennyiben szükséges kérj segítséget!
  4. Ha az, amit teszel nem működik csinálj valami mást! Edisonról az izzó feltalálójáról már biztosan hallottál. Ő sem adta fel az első kísérletét követően, amikor nem sikerült az, amit szeretett volna. Edison erről azt mondta: "Nem kudarcot vallottam, csupán megtaláltam ezer olyan módot, ahogyan nem lehet felfedezni az izzót.”
  5. Cselekedj! Tettek nélkül nincs eredmény! Az elképzelés csak egy gondolat, amíg tettekre nem váltod.

cute-dreaming-flowers-girl-nature-favim-com-345019.jpg

"Az élet olyan, mint egy kombinációs zár. A te feladatod, hogy eltaláld a megfelelő számokat a megfelelő sorrendben, és akkor mindened meglesz, amit akarsz."  Brian Tracey

Kívánok mindenkinek jó álmodozást és az álmok valóra váltását! Hidd el minden megvalósítható, minden véghezvihető, csak bízz magadban és tedd meg a szükséges lépéseket! Adj energiát a dolognak és fogadd be, amit kapsz!

Céljaid, vágyaid elérésében ha segítségre van szükséged hívd segítségül a kineziológiát, amennyiben:

  • Nem tudod mit kell tenned
  • Nem tudod pontosan megfogalmazni a célod
  • Tanácstalan vagy a listád elkészítésében
  • Akadályoznak a hitrendszeri blokkok, félelmek, múltbéli negatív tapasztalatok a céljaidhoz vezető lépések megtételében.

www.naturterapia.hu

süti beállítások módosítása