KŐSZEGI ZSUZSANNA

Stresszoldás, önismeret, kineziológia

Stresszoldás, önismeret, kineziológia

Menjek vagy ne menjek? Ez itt a kérdés! Avagy a kineziológia sikerei!

2015. november 06. - Kőszegi Zsuzsanna

Mikor lenne érdemes kineziológust felkeresni?

Az emberek többsége úgy vélekedik, hogy kineziológushoz akkor megy valaki, ha “beteg” vagy valami “baj” van vele. A tény az, hogy azok, akik valamilyen tanácsadót, vagy terapeutát, mint például kineziológust keresnek fel, olyan emberek, akik a mindennapi  életben megjelenő legkisebb stressz kezelése által egy boldogabb és egészségesebb életet szeretnének élni. 

  istock_000018114007_extrasmall.jpg

Az alábbiakban pár téma, amiben sikereket ér el a kineziológia:

Szorongás kérdések:

Szorongás megnyílvánulhat számos módon, amely magába foglalja az idegességet, a félelmet és az önbizalomhiányt. Mindannyian szorongunk valamilyen mértékben, ami megzavarhatja az életünket, munkánkat, személyes kapcsolatainkat. A kineziológiai kezelés jelentősen csökkenti a szorongás tüneteit. A szorongás az egyik leggyakoribb ok, amiért az emberek kineziológushoz mennek. Amikor a kliens újra egységbe tud kerülni önmagával képes kezelni a stresszes helyzeteket. 

Krónikus stressz:

A stressz lehet akár egy rövid távú eseményhez kapcsolódó pl. egy munkahelyi prezentáció vagy megbeszélés. Azoban krónikussá is válhat egy hosszabb ideje fennálló stressz esetén, pl. betegség, anyagi gondok, nagyobb konfliktusok. A kineziológus segít meghatározni a stressz okát és azt, hogy hogyan tudjuk kezelni ezeket a helyzeteket.

Önbecsülés kérdések:

Az önbecsülés nagyban befolyásolja közérzetünket. Amikor megfelelő önbecsüléssel rendelkezünk magabiztosnak, értékesnek érezzük magunkat és tiszteljük magunkat. Alacsony önbecsüléshez önbizalomhiány, önkritika, társadalmi elszigeteltség és szégyen kapcsolódik. A kineziológiai találkozások segítenek egy erősebb önérzet kialakításában és abban, hogy magabiztosabbak, határozottabbak és öntudatosabbak legyünk.

Szokások/Viselkedések:

Mindannyiunk renelkezünk olyan szokásokkal, amelyeket szeretnénk megváltoztatni azért, hogy egészségesebb, boldogabb életet éljünk. A kineziológia segít megküzdeni azon viseledési problémákkal, melyek a nem kívánatos viselkedést hozzák létre. A kineziológus segítségével fel lehet térképezni azokat a  gondolatokat, érzéseket, melyek bizonyos viselkedési magatartáshoz vezetnek, így érhető el mélyebb szinten, hogy megértsük és kijavítsuk ezen negatív szokásokat, viselkedéseket.

Az élet célja/célok elérése:

A kineziológia a keleti energiagyógyászat elveit is alkalmazva segít összekapcsolni bennünket a valódi önmagunkkal. Ennek fő célja, hogy azok, akik negatívan állnak önmagukhoz és az életükhöz azoknak újra értelmet tudjon nyerni az életük és ezáltal egy boldog, kiegyensúlyozott életet tudjanak élni. Ez akkor lehetséges, ha az egyén kapcsolódni tud a saját erőihez, erősségeihez, képességeihez, melyben a kineziológia nagy segítséget tud nyújtani.

Kineziológiai kezelésre Kőszegi Zsuzsanna kineziológus oktatót lehet felkeresni a  info@naturterapia.hu  email címen vagy a 06706071715 számon.

süti beállítások módosítása