KŐSZEGI ZSUZSANNA

Stresszoldás, önismeret, kineziológia

Stresszoldás, önismeret, kineziológia

Ha a fejben nincs kétely, az úton nincs akadály!

2015. december 29. - Kőszegi Zsuzsanna

...avagy az újévi fogadalom!

Mindenkinek vannak vágyai, tervei és amikor elérkezünk az év végéhez azt vesszük észre eltelt újra egy év. Sok ember fejében végigfut a gondolat vajon van-e értelme újévi fogadalmat tenni? Sokan azt gondolják ennek semmi értelme. Én azt mondom van, de nézzük csak miért is.

Ha abból indulunk ki, hogy minden energia, így a gondolat is egy energia, tehát ahhoz hogy valami megvalósuljon először a gondolatainkban kell megszületnie.

702512_5433_2.jpg

Gondoljunk csak bele…minden használati tárgy pl. autó, mobiltelefon, könyv, szék, asztal stb….ezek mielőtt fizikai valójukban megjelentek volna először valaki kigondolta, megálmondta, majd csak ezt követően tudta megvalósítani. Tehát az anyagi világban való megjelenést mindig megelőzi a gondolat.

Nézzük meg hogyan is működik a fogadalom. Valamit szeretnénk, végiggondoljuk, megfogamlazzuk és sok energia hozzáadásával meg tudjuk valósítani. Azonban ahhoz, hogy ez megvalósuljon összpontosításra és kitartásra van szükség. A 2016-os év a lezárás éve, azaz van 365 napunk arra, hogy rendezzük gondolatainkat, lezárjuk a lezáratlan ügyeinket. Befejezzük a befejezetlen dolgainkat, elengedjük a nem működő kapcsolatainkat vagy tevékenységeinket és tiszta lappal, újult erővel kezdjük megálmodni, amit valóban szeretnénk. 

Ahhoz, hogy valami újat tudj megteremteni az életedbe a régit le kell zárni, ehhez tökéletes egy új év kezdete. Tehát munkára fel, kezdd az új évet új gondolatokkal.

Ajánlom figyelmedbe a tudatos évrendzőt, melyet az alábbi linken érsz el: Itt

süti beállítások módosítása