KŐSZEGI ZSUZSANNA

Stresszoldás, önismeret, kineziológia

Stresszoldás, önismeret, kineziológia

A sötétebb napokon kezd el csiholni belső fényed

2018. október 04. - Kőszegi Zsuzsanna

Ha a teljes évet nézzük, véleményem szerint az ősz a legalkalmasabb a változás elkezdésére. A természet is ősszel változik. Ilyenkor mi is egy kicsit lassabb ütemben létezünk. Ez tulajdonképpen az átmenet, hiszen vége a pörgős nyárnak és a karácsonyi hajrá még messze. Ez az átmenet tökéletes arra, hogy átgondold az életedet, azt hogy mit szeretnél és mi az, amitől meg kell válnod. Az ősz a nagytakarítás, a lomtalanítás ideje is. Fejünkben, lelkünkben, a lakásban és a kertben is rendet rakhatunk.

Ez már önmagában is változás, hiszen helyet csinálunk az újnak. Az új pedig csak úgy jön, ha teszünk érte. Az ősz kitűnő alkalom a tanulásra, új képességek elsajátítására is. Akárhogy is nézzük, az ősz tele van lehetőségekkel, de ahhoz hogy élni tudjál vele, változnod kell. Hiszen belső változás nélkül, nincs külső változás.

Halogatni nem igazán éri meg, hisz csak magunk előtt toljuk azt a megoldandó feladatot, melyet saját magunk, továbblépésünk, fejlődésünk érdekében meg kell lépjünk .Tudod, hogy meg kell tenned, hogy nem kerülheted ki, de valahogy még sincs hozzá elég bátorságod. Erre használhatunk akár kineziológus vagy virágterapeuta által készített eszenciát, mely tartalmaz például bohócvirágot, mely a meghatározható dolgoktól való félelem és a bátortalanság, túlzott érzékenység, valamint a tétovaság ellenszere, de ha heves hirtelen fellépő félelmeink gátolnak a változásban a napvirág is nagy segítségünkre lehet, mely blokkolt cselekvésnél vagy gondolkodásnál használatos.

Állj pozitívan ehhez a szürkébb, hűvösebb időszakhoz és hozd ki magadból a maximumot. Kezdj önfejlesztésbe és hagyd el azokat a dolgokat, szokásokat, embereket melyek nem építenek, nem tesznek hozzá lényedhez, boldogságodhoz. Mikor az ember sokáig csak passzív, negatív dolgokat él át, és mindenhol csak problémákat lát, akkor nem hagyhatja, hogy ezek az élmények fogva tartsák! Tanulj hibáidból és a sötétebb időszakban, merj ragyogni, hisz a bezárkózás egyszerűen nem vezet sehová! Meg kell próbálnod a dolgokat más szemszögből megközelíteni! Ha úgy érzed, hogy ez nem megy, akkor beszélj egy szakemberrel is a problémákról.

A sötétebb napokon kezd el csiholni belső fényed

A kineziológiában például számos olyan oldással tudunk segíteni a merev közömbösségeden az adott feladat iránt, melyek gyengéden hatalmas változásokra képesek benned és közvetlen környezetedben. A szakember segítségével az érzelmi töltéssel bíró vakfoltjaid oldásával visszatérhet önbizalmad, melynek következményeképp a felelősség érzeted és motivációd arányosan növekszik.

Ha készen állsz az őszi kihívásra, a berögzült szokások elhagyására, kérlek légy türelmes önmagaddal, hisz nem megy egyik napról a másikra. Úgy tartják, hogy egy új szokás kialakításához minimum 21 napra van szükség. Légy nyitott, és ne félj a csalódástól! Az ősz igazán alkalmas arra, hogy átgondoljuk a fontossági sorrendet. Tűzd ki a célod, legyen az mozgás, egészséges ételek fogyasztása, cukorról, vagy fehér lisztről, dohányzásról való leszokás, stb. Ne várj januárig, kezdd el most és vidd is végig!

Felfedezni az erőnket zseniális érzés és fantasztikus utazás is egyben. Légy célratörő és eredményes. Önmagad elfogadás és érzékelés, annak elfogadása és érzékelése, hogy mindig volt elég erőd, hogy több legyél, többet tegyél és többet érj el magával ragadó érzés. Ez pedig annak az őszinte felvállalásával jár, hogy létezik az a mentális ruhásszekrény, vagy mentális szemétdomb, amit rendbe kell tennünk.

Szeretnék bejelentkezni kineziológiai kezelésre: Jelentkezem

süti beállítások módosítása