KŐSZEGI ZSUZSANNA

Stresszoldás, önismeret, kineziológia

Stresszoldás, önismeret, kineziológia

A szervezet igazi alkímiája

2019. január 30. - Kőszegi Zsuzsanna

A gyermekre vágyó párok egy része kénytelen megküzdeni a sors kegyetlen tréfájával, a meddőséggel. „Jókor jó helyen” ez a titka a sikernek, és ez a titka a sikeres fogantatásnak is. Viszont ha a hormonális feltételek nem támogatják a találkozást, vagy anatómiailag problémás a jó hely kritériuma, esetleg valami fertőzés vagy immunológiai reakció nehezíti az odajutást, netán a psziché állít akadályt vagy a genetika nem ad jó kódokat… akkor a körülmények szerencsés együttállása jelentősen sérül, és a fogamzás késik.

A megtermékenyítés folyamata a szervezet igazi alkímiája. A meddőség hátterében épp ezért mindig hormonális, anatómiai, fertőzéses, genetikai, pszichológiai vagy immunológiai okok valamelyike található. Ez mindkét nemre vonatkozik.

Mivel fogyasztói társadalomban élünk, és hozzászoktunk, hogy minden elérhető számunkra, amit csak akarunk, pont akkor, amikor akarjuk, így elég nehéz elfogadnunk és szembesülnünk azzal, hogy igenis vannak dolgok melyeket nem Mi irányítunk, például a gyerekvállalás is más tészta. A fogantatás nem csak egy projekt, hanem nagyon spirituális történés is. Mi van, ha mi készen állunk, de gyermekünk számára nincs még itt az idő? Ha belegondolsz, hogy az asztrológia kapcsán a születési perc is számít, akkor egy eljövendő születésnél egyáltalán nem mindegy, hogy melyik évben vagy melyik hónapban jön világra gyermekünk. Tisztelnünk kell az ő akaratát is.

Hiába gondoljuk úgy tehát, hogy mi készen állunk a gyermekvállalásra! A fentieken túl még az is szerepet játszhat, hogy gyermek- vagy csecsemőkorban szüleink részéről elszenvedett, majd felnőttkorba magunkkal "cipelt" traumák, a lelkünk mélyén eltemetett, lezáratlan vagy fel nem dolgozott konfliktusok miatt a tudatalattink hevesen tiltakozik esetleg, és ezáltal nem akkor esünk teherbe, mikor mi azt elterveztük, akarjuk!

A női lélek bonyolult és érzékeny. A tudat alatt elfojtott félelmek akár a szüléstől, akár a szülői szereppel járó felelősségtől gátolhatják szintén a termékenységet.

A szervezet igazi alkímiája

A meddőség viszont nem egy végleges állapot, hanem az esetek többségében egy reprodukciós rendszer, mely megfelelő kezelésekkel, orvosolható „betegség”. Mivel a terhesség hárítása nem tudatos, nagy segítséget jelenthet a kineziológia. A kezelések alkalmával kideríthetők, felszínre hozhatók a rejtett félelmek és gátló viselkedésminták. Ha tudatosítjuk a lelki blokkokat, és megváltoztatjuk a gondolkodást, nagymértékben megnő a teherbeesés valószínűsége ezért a negatív gondolati mintáknak az oldásában is sokat segíthet egy kineziológus.

A negatív lelki állapotok természetesen nem csak okai lehetnek a meddőségnek, hanem következményei is, hisz a hónapról hónapra ért sikertelen próbálkozások szintén szorongást, önbizalomhiányt, kisebbségi komplexust, haragot, bűntudatot, depressziót, párkapcsolati problémákat válthat ki, tovább csökkentve ezzel a teherbeesés esélyét.

A meddőség mögött rejtőzhet bármilyen a tudatalattinkban mélyen elásott ok, mely életünk során akár gyermekkorunkban, vagy az anyukánk hasában elszenvedett stressz hatására alakult ki. Az elszenvedett stressz és a hozzá társított környezeti tényező, ami jelen esetben a terhességgel/gyermekvállalással függ össze és blokkot hoz létre, dyslexiát okoz a teherbeeséssel/gyermekvállalással szemben. Mivel a tudatalattinkban a teherbeesés/gyermekvállalás rossz élményekhez, stresszes helyzethez kapcsolódik, így saját szervezetünk akadályozza a teherbeesést. Ha ezt az okot felderítjük és a hozzá tesztelt specifikus korrekciókkal feloldjuk, azzal a meddőséget meg lehet szüntetni egy szakavatott kineziológus segítségével.

A gátló érzelmek, energiablokkok oldására alternatívaként szolgálhatnak a Bach virágok is. Az eszenciák, a virágokban rejlő belső információ, finom energia felhasználásával szelíd módon oldják a zavaró lelki és kedélyállapotokat, beindítják és segítik a szervezet öngyógyító mechanizmusait, növelik a belső lelki erőt, támogatják a személyiségfejlődést.

Ha szeretnél dolgozni azokkal a blokkokkal, amelyek a termékenység ellen dolgoznak benned, keress bizalommal.

Szeretnék bejelentkezni kineziológiai kezelésre: Jelentkezem

süti beállítások módosítása