KŐSZEGI ZSUZSANNA

Stresszoldás, önismeret, kineziológia

Stresszoldás, önismeret, kineziológia

Építsd fel Te is Tudatosan az éved

2018. január 04. - Kőszegi Zsuzsanna

Új év, új kezdet, tartja a mondás. Ilyenkor hajlamosak vagyunk, fogadkozásokba, új nézőpontok, perspektívák felállításába, ami úgy gondolom nem is rossz dolog, hisz a fejlődésünk kulcsa a változásban rejlik. Az állandóság megöl, az unalom megnyomorít, a változás izgalmas, kalandokkal teli és aki mer az nyer. Az unalmat tehát érdemes feláldozni a fejlődés oltárán. Ha legalábbis a haladás útjára tervezünk lépni, akkor mindenképp érdemes megfontolni.

Nem tudom Te, hogy értékeled a tavalyi éved? Nekem összeségében sikeres, bár rendkívül nehéz volt. Úgy érzem, hogy sok területén fejlődést tapasztalhattam meg az életemben és bízom benne ez folytatódik az idei 2018-s évben is. Azonban, hogy jobban rálássak életem gyengébb pilléreire is, idén készítek egy nagy összegzést. Ebben az oldalról is elérhető tudatos évrendező füzetem, bízom benne Neked is segítségül szolgál.

Építsd fel Te is Tudatosan az éved

Céljaink megvalósításának irányába tett lépéseink, a haladás jól eső érzése, a tudat, hogy erőfeszítéseink nem hiábavalóak, fantasztikus érzés. Büszkeség járja át testünket, lelkünket, valahányszor haladásunkkal szembesülünk, ráadásul önértékelésedre és önbizalmadra is építő jelleggel hatnak. Gratuláljunk is magunknak, ha tapasztaljuk a változás útján megtett apró lépésekből fakadó sikereket! A részsikerünk felett érzett öröm annyira megrészegít, hogy sokszor észre sem vesszük, és pont ennek hatására veszünk céljainkkal ellentétes irányt.

A tudatos évrendező füzetem ebben is igyekszik segíteni, hogy rálássunk hol, miben kell változnunk, ha sikereket szeretnénk elérni. Ha őszinték vagyunk önmagunkkal szemben, akkor tiszta képet kaphatunk, mely segítségül szolgálhat a hétköznapokban. Az erőségeink és gyengeségeink fekete fehér megjelenítése, iránytű lehet számodra is a 2018-as évre nézve. Bármikor előveheted az év során, sőt érdemesnek, fontosnak is tartom, bizonyos időközönként, hogy megnézzük, mennyire veszítettünk irányt, a kitűzött célunktól, de bízom benne, hogy inkább megerősítésül szolgál majd és erőt ad.

Most első körben amire szükséged lesz az csupán nyugalom, pár óra énidő, esetleg egy forró csésze tea és toll.

Amennyiben jelentkezni szeretnél a tanfolyamra, itt megteheted: Jelentkezem

Jó munkát és sikerekben, kalandokban, de legfőképp örömökben gazdag évet kívánok!

süti beállítások módosítása