KŐSZEGI ZSUZSANNA

Stresszoldás, önismeret, kineziológia

Stresszoldás, önismeret, kineziológia

Az erős nő és a férfi (kineziológiai esettanulmány)

2022. augusztus 12. - Kőszegi Zsuzsanna

Kriszta (45 éves) elvált, egy lány gyermek Édesanyja párkapcsolati problémákkal keresett fel. Elmondta, hogy nagyon szeretne egy egyanrangú partnerkapcsolatot, de sajnos annak ellenére, hogy van egy vágyképe, mégis mindig alulválaszt.

Az alap mintázat, ami folyamatosan visszatér, hogy érzelmileg, anyagilag támogatja a partnerét és amikor a férfi stabilizálódik véget ér a párkapcsolat.

Mára már eljutott odáig, hogy csak és kizárólag olyan férfival hajlandó ismerkedni, aki minimum hasonló anyagi, érzelmi és szellemi szinten van, mint ő maga. Elege lett abból, hogy újra és újra támogatja a férfit és a végén mégsem tudja élvezni, és boldog párkapcsolatban élni.

A kineziológia módszerével utána mentünk a múltban található okoknak és azt találtuk, hogy eddigi kapcsolataiban azt a mintát vitte végig, hogy mindig bizonyítania kell a férfinak, hogy megkapja azt a törődést és megbecsülést, amire vágyik. Még tovább haladva az is a felszínre került, hogy a szülei fiút vártak, így a folyamatos bizonyítás egészen sejtmemória szintig nyúlik vissza.

Kriszta nem érti miért választ alul és miért van az, hogy miután stabilizálódott a férfi általa nem marad vele.

Az erős nő és a férfi (kineziológiai esettanulmány)

Folyamatosan az a minta futott a háttérben, hogy addig izgalmas számára a férfi, amig fent tudja tartani azt a mintázatot, hogy bizonyíthat. Amint ennek a mintázatnak a fenntartására már nincs szükség - a férfit már nem kell támogatni, mert megerősödött - akkor ő maga nem érezte magát hasznosnak, fontosnak és érétkesnek, így ez a mintázat már nem tartható fenn és vége is lett a párkapcsolatnak.

Egy konkrét múltbéi élményt oldottunk, mely a várandósság időszakában volt fellelhető, amikor is akár fizikai munkával is segítette a férjét, ahelyett, hogy az áldott állapotát élvezve a női minőségét erősítette volna. Képtelen volt pihenni és az anyaságban meglelni a kiteljesedést és ezáltal elérni a megbecsülést.

A korábbi párkapcsolati mintában sérült az önbizalom, a nőiesség, értékesség, önbecsülés érzése. Arra is fény derült és azt is oldottuk, hogy attól érzi magát értékesnek és fontosnak, hogy a férfiért mindent megtesz. Ugyanakkor nincs mintázata arra, milyen is egy kiegyensúlyozott férfi mellett a női szerepet vinni és élvezni a törődést.

Első lépésként a benne lévő női oldalát kell erősíteni, megtanulnia milyen is az, ha elhiszi és hajlandó elfogadni a férfi gondoskodását, ahelyett, hogy folyton ő tesz meg mindent a férfiért. Megértette, hogy élvezheti az életet egy erős férfi mellett anélkül, hogy ő maga is kemény és erős próbál lenni, akár a férfinál is erősebb.

Szeretnék bejelentkezni kineziológiai kezelésre: Jelentkezem

 

süti beállítások módosítása