KŐSZEGI ZSUZSANNA

Stresszoldás, önismeret, kineziológia

Stresszoldás, önismeret, kineziológia

Merre induljak? Induljak vagy mégse? Jó lenne tudni a választ.....

2015. február 03. - Kőszegi Zsuzsanna

Sokan kérdezik merre induljanak. Azt érzik és tudják, hogy amiben jelen pillanatban vannak nem jó, de fogalmuk sincs merre tovább.

Több minden megfordult már a fejükben, de nem tudják eldönteni melyik is lenne a legjobb, ezért egyik dologba sem kezdenek bele.

Vajon ez az út lenne jó vagy a másik? Kilépjek a munkahelyemról vagy sem? Tanuljak új szakmát vagy sem, ha tanulok mit tanuljak? Vannak olyan dolgok, amik érdekelnek, de abból már annyi van, biztosan nem élnék meg belőle. Szakítsak a párommal vagy sem? Mi van, ha szakítok vele es rájövök rossz döntés volt, mi van, ha utána nem találok mást?

Sokszor hallom ezt: "Nem jó, amiben vagyok, de mégsem mozdulok, bemerevedtem, lebénultam már egyáltalán nem tudom mit tegyek és már lépni sem merek."

Erre mondom én...ha csak állsz és nem mozdulsz az energia sem mozdul...ha elindulsz az energia is elindul...az, hogy elsőre ez jó vagy rossz az mindegy csak hagyd, hogy az energia tudjon áramolni.

Képzeld el, hogy egy almáskert kapujaban állsz. Mindenféle almafa talalható ebben a kertben...zöld, piros, sárga...mindenféle. Ott állsz nagyon szeretnél egy almát, de nem tudod melyik lenne számodra a legjobb ezért el sem indulsz csak állsz és nem történik semmi. Nem mozdul az energia. 

Indulj el az egyik almafa irányába, lehet, hogy miközben elindulsz az egyik felé rájössz, hogy mégsem erre kellett volna jönni, ezért változtatsz az irányon és most a másik almafa felé veszed az irányt. Itt el is jutsz a fáig, de amikor már elég közel vagy a fához látod mégsem tetszik, amit rajta látsz. Igy aztán újabb irányt veszel és elindulsz egy harmadik fához, ezen a fán lévő almát leszakítod és bele is harapsz, de nem ízlik, így újabb fa felé veszed az irányt....

Igaz, hogy sok idő, energia, pénz ment el, amíg az egyik fától a másikig eljutottál, de legalább eljutottál, elindult az energia. Amikor elindultsz az első fa felé és félúton rájössz mégsem jó ez az irány akkor már elment időd, energiád, amiről azt gondolod felesleges idő, energia, pénzkidobás volt, ugyanakkor azt kell tudni, hogy valójában ez arra volt jó, hogy az energia végre elinduljon, mozduljon és ennek következtében elindulj az úton, ami segít abban, hogy megtaláld, amire vágysz, amit szeretnél.

Jó útkeresést és energia mozgósítás kívánok minenkinek!

1348651314.jpg

www.naturterapia.hu

süti beállítások módosítása