KŐSZEGI ZSUZSANNA

Stresszoldás, önismeret, kineziológia

Stresszoldás, önismeret, kineziológia

Ne hagyd, hogy belőled éljenek - Energetikai védelem

2018. április 16. - Kőszegi Zsuzsanna

A testünket egy ún. energiatér veszi körül, mely a fizikai test számára nyújt védelmet a külső negatív behatások ellen, melyek lehetnek fizikai, érzelmi, szellemi és egyéb behatások.

Amennyiben ez az energiaburok megfelelően működik egyensúlyban, harmóniában, egységben és biztonásgban érezzük magunkat. Nem billentenek ki a külső negatív hatások (pl. panaszkodó kolléga). Megfelelően tudunk kapcsolódni önmagunkhoz és a külvilághoz egyaránt. Energiával teliek és lelkesek vagyunk, és képesnek érezzük magunkat arra, hogy megvalósítsuk mindazt, amit szeretnénk.

Mi van akkor ha ez a burok legyengült, nem megfelelően működik?

Amennyiben ez az energiaburok sérült, legyengült úgy érzehetjük, hogy kibillentünk az egyensúlyi állapotunkból, nincs megfelelő energiánk. Fáradtnak, kimerültnek, idegesnek, ingerlékenynek, türelmetlennek érezhetjük magunkat. Azt érezhetjük nem sikerülnek a dolgaink, nehezen mennek a feladataink elvégzése, befejezése.

Mi az, ami miatt legyengülhet ez az energiaburok?

  • Nem megfelelő emberek társaságában töltött túl sok idő (negatív, állandóan csak panasztkodó, önmagát sajnáltató emberek)
  • Nem megfelelő munkahelyen, munkahelyi légkörben töltött idő
  • Lelkileg, érzelmileg megterhelő ügyek intézése
  • Negatív gondolatok, negatív hozzáállás önmagunkhoz, a dolgokhoz, feladatokhoz
  • Állandó negatív információk ( média, internet, folyóirat) befogadása

Ne hagyd, hogy belőled éljenek - Energetikai védelem

Az alábbi gyakorlattal erősitheted az energiaburkot:

Helyezkedj el ülő vagy fekvő helyzetbe. A lábaid ne tedd keresztbe. Ha ülsz, akkor a talpaid legyenek a talajon. Tedd az egyik tenyered a homlokodra, másikat a köldöködre, hunyd be a szemed, végy egy mély levegőt az orrodon keresztül és a szádon át szép lassan fújd ki.

Képzelj el egy a testedet körülvevő energiaburkot, ami a tested körül - fejed felett, lábad alatt, jobb és bal oldaladon, elől és hátul is érzékelhető -, mint egy buborék jelenik meg. Figyelj arra, hogy minimum 1,5 méteres, egységes - ne legyen benne szakadás, rés-, kellemes színű legyen. Most lásd és érzed, hogy ez a burok a te védőburkod. Minden ami negatívan hat rád nem engedi át a burok, viszont minden, ami pozitív hatással van rád átjut a burkon és feltölt téged.

A végén mondd magadban az alábbiakat:

Biztonságban vagyok!

Egységben vagyok!

Erős vagyok!

Harmónikus vagyok!

Kiegyensúlyozott vagyok!

Amikor elkészültél anélkül, hogy kinyitnád a szemeidet, végy egy nagy levegőt az orrodon keresztül, a szádon fújd ki és cseréld meg a kezeidet. Ha eddig a jobb tenyered volt a homlokodon és a bal a köldöködön, akkor most a bal kezedet helyzed a homlokodra és a jobb tenyered a köldöködre és ismételd meg a fent leírtalak újra.

Az alábbi gyakorlatot naponta többször is elvégezheted, akár reggel mielőtt indul a napod és este a nap lezárásaként.

Szeretnék bejelentkezni kineziológiai kezelésre: Jelentkezem

 

süti beállítások módosítása