KŐSZEGI ZSUZSANNA

Stresszoldás, önismeret, kineziológia

Stresszoldás, önismeret, kineziológia

A te világod a te kezedben van!

2015. április 01. - Kőszegi Zsuzsanna

Amikor stresszben vagyunk egyszerűen nem tudunk tisztán gondolkodni. Az agyunk a fogantatásunk pillanatától kezdve rögzít minden információt, ami történt velünk. Innentől kedzve, ha valamilyen negatív szituációban volt részünk egy ún. energiablokk keletkezik, mely addig fennáll, amíg ezzel nem foglalkozunk. 

A másik ok, ami miatt nem látjuk a megoldást egy-egy ügy kapcsán az nem más, mint a korlátozó hiedelmek vagy hitrendszeri gátak. A korlátozó hiedelem vagy hitrendszer, olyan téves, stresszhelyzet által “tanult”, többnyire vélt igazság, ami  voltaképpen nem igaz és amire semmi szükségünk ahhoz, hogy harmóniában éljünk és haladjon előre az életünk.

Mihelyst vállaljuk azt a kockázatot, hogy szembenézzünk önmagunkkal és a saját korlátainkkal máris megadjuk az esélyt arra, hogy valóban azt a életet éljük, ami a sajátunk! Sokan valaki más ember életét élik, ami adódhat abból, hogy pl.

  • nem mondhatok ellent a szüleimnek
  • mit fognak szólni mások, ha olyan dolgot teszek, amit ők nem tartanak helyesnek
  • ha azt teszem, amit szeretnék nem fognak szeretni
  • félek attól, hogy kudarcot vallok abban, amit valóban szeretnék….stb. 

Egy módszer, ami segít abban, hogy a saját kezedbe vedd az életed irányítását!

Mi történik a kineziológusnál?

Mi a csoda az a kineziológia? Egyáltalán mi történik a kineziológusnál? Ki az a furcsa ember, aki nyomkodja a karom és megállapítja, hogy mi is a bajom? Hogy csinálja ezt?

Mi a kineziológia?

A kineziológia egy holisztikus szemléletű megközelítésmód, amely a személy energiarendszerének kiegyensúlyozásával foglalkozik a szabad energiaáramlás biztosítása révén. Alternatív és komplementer jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség- és személyiségfejlesztő prevenciós módszer, amely hatékonyan befolyásolja a test energia áramlását. Az érzelmi stresszek feloldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, s aktivizálja öngyógyító mechanizmusát. Egyedülálló módja a stressz kezelésének és a lelki egészség fenntartásának. 

A kezelés célja a jelenbeli és múltbéli stresszek feloldása speciális korrekciós technikák segítségével. Az energetikai kiegyenlítés testi, lelki és szellemi kiegyensúlyozottságot eredményez. A megfelelő információkat izomtesztelés segítségével keressük meg.

city-fly-freedom-girly-favim_com-1859880.jpg

Mi történik a kineziológiai kezelésen?

Először meghatározzuk a problémát, amire a kezelés alkalmával dolgozni fogunk. Mindeközben a kineziológus enyhe nyomást gyakorol a kliens kinyújtott karjaira és teszteli az izomválaszokat. A kar izmai közvetítik az agy, illetve a test által tárolt információkat, egy a kineziológus által feltett kérdésekre a kliens izmai erősen tartó vagy elgyengülő izomtónussal „válaszolnak”. Az izomtesztelés segítségével meghatározzuk az adott problémához kapcsoldó érzelmeket, valamint a probléma valódi okát, mely a múltban található. A kezelés során a legmegfelelőbb - érzelmi és/vagy energetikai- korrekciós technikákat alkalmazva semlegesítjük a a negatív múltbéli eseményekhez fűződő érzelmeket és pozitív érzelmekkel töltjük fel az adott eseményt. 

www.naturterapia.hu

süti beállítások módosítása